Plattegrond station Eindhoven

Als je gebruikt maakt van de plattegrond van het station van Eindhoven dan kun je op eenvoudige wijze alles vinden. Wil je bijvoorbeeld waardevolle spullen opbergen in één van de bagagekluizen die de NS aanbiedt dan zul je met behulp van de plattegrond direct zien dat je deze vindt op spoor 1. Eventuele tarieven maar ook openingstijden worden direct weergegeven. Je kunt de plattegrond ook gebruiken om te bekijken hoe de sporen precies lopen en waar ze gelegen zijn. Zo weet je zeker dat je de goede kant oploopt en bij de juiste trein terecht komt. Het gebruik maken van de plattegrond is simpel. Je surft naar ns.nl en klikt vervolgens op ‘reisinformatie’. Onder het kopje ‘voorzieningen’ staat ‘stationsinformatie’ wat aangeklikt moet worden. Hier kun je het station intypen, in dit geval station Eindhoven en de plattegrond zal zichtbaar worden.

Plattegrond station Eindhoven

Als je de plattegrond tevoorschijn heb gehaald via de website of de app kun je alle voorzieningen gemakkelijk vinden. Je kunt met slechts één klik de locatie van een voorziening vinden waardoor je niet hoeft te zoeken en er zo voor zorgt dat je de volgende trein niet mist! Ook wordt er bij iedere voorziening vertelt wat de openingstijden zijn zodat je niet voor een dichte deur staat.

Overzicht station Eindhoven

Pakken we de plattegrond erbij van het station van Eindhoven zien we direct dat de hoofdingang aan het zuiden ligt. Direct tegen het Stationsplein aan. Als je richting het westen kijkt is er een VVV punt waar je terecht kunt voor informatie met betrekking tot de stad en haar omgeving. Aan de westkant zit het P+R parkeerterrein waar je tegen een zeer scherp tarief je auto kunt parkeren. De mogelijkheden om je fiets neer te zetten liggen rondom het hele station. Verder zijn er op het station meerdere winkels die het je een stuk comfortabeler maken om de treinreis te beginnen. Zo kun je snel een simpel broodje halen bij Jumbo city maar je kunt ook heerlijk eten bij de Burger King, Broodzaak, The Döner Company of genieten van een cappuccino met een heerlijk taartje bij de Starbucks. Het station beschikt verder over een bloemenwinkel, een Etos en zelfs een kapper.