Winkels station Eindhoven

Er zijn meerdere winkels die gevestigd zijn op het station van Eindhoven. Zo kun je nog even snel een boodschap doen voordat je reis begint. Ook kun je terecht bij diverse horecagelegenheden, handig voor als je vergeten bent om te eten. Je vindt er een boekenwinkel, een drogisterij maar ook Coffeelab en Julia’s. Ook is het zelfs mogelijk om je haren te knippen. We hebben de populairste winkels op een rij gezet.

AKO

De AKO is misschien wel één van de handigste winkels die het station te bieden heeft. Je kunt hier allerlei verschillende boeken maar ook tijdschriften kopen zodat je tijdens de reis wat te doen hebt. Zeker handig als de treinreis lang duurt. Je kunt bij de AKO ook terecht voor andere artikelen zoals cadeaukaarten en wenskaarten en ook tabak kun je hier kopen.

Bloemenshop ‘t Station

Als je naar een verjaardag toe gaat of zomaar op visite gaat bij misschien wel je beste vriendin of familie wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Als je vergeten bent om iets te kopen kun je bij Bloemenshop ‘t Station terecht voor prachtige bloemen en planten. Tevens zijn ze ook hartstikke betaalbaar. Ook leuk om jezelf eens een bloemetje kado te doen.

Monkey Coffee

Gun jezelf even een ontspannen moment en geniet van een heerlijk kop koffie met een donut. Monkey Coffee heeft een eigen koffieformule die heerlijk van smaak is. Verder verkopen ze ook donuts met diverse smaken maar ook wafels en nog veel meer zoetige producten. Je kunt de koffie natuurlijk ook meenemen.

Jumbo City

Heb je haast maar ook honger? Met deze combinatie kun je het best even snel de Jumbo City inschieten om een snelle hap te halen. Kies voor één van de overheerlijke broodjes met een verse smoothie en neem ook nog een banaan mee. Je kunt natuurlijk ook gaan voor de ongezonde snacks als je daar behoefte aan hebt.

Stationskapper

Het is best opvallend maar bij het station van EIndhoven vinden we ook een kapper. Hij noemt zichzelf de ‘Stationskapper’. Je kunt hier zes dagen in de week terecht om je haren te laten knippen. Een afspraak maken is niet nodig.